Skinovage behandelingen


Elke mens is anders – en elke huid!

Gelaatsbehandelingen afgestemd op uw huidtype en de behoefte van uw huid met de producten van de serie skinovage.
In deze behandelingen verwennen we uw huid met een diepte reiniging, voorbereidend masker, hoog geconcentreerde ampul, en de unieke effective touch massage, masker, afsluitende dag/ nacht verzorging. En eventueel naar eigen behoefte een touch-up Age-ID make-up.

Derma Visualizer

Verzorgt u uw huid goed?

Doe nu een huidanalyse, en ontdek waar u huid behoefte aan heeft.

Wat is Derma Visualizer?

Advies en analyse zijn de basis van elke cosmetische behandeling en verzorgingsaanbeveling. Met de Hightech huidanalyse Babor derma Visualizer kan ik in de diepte van de huid kijken om te zien hoe het eruit ziet. De Derma Visualizer is een hoge resolutie camera die met een 80-voudige zoom een vergroot beeld geeft van je huid.

Wat word er gemeten?

Met de Derma Visualizer kunnen de volgende waarden worden gemeten.

Microdermabrasie

Wat is microdermabrasie?

Bij de cosmetische microdermabrasie gaat het om het gecontroleerd, mechanisch verwijderen van de bovenste hoorncellen. Ool wel een intensieve huidpeeling genoemd.

 

Hoe werkt het precies?

Met strijkende bewegingen ga ik met een handstuk over de huid heen. Dit handstuk zuigt vacuüm op de huid waardoor de doorbloeding gestimuleerd wordt, en tegelijkertijd worden er fijne kristallen op de huid gevoerd waardoor de huidcellen worden verwijderd. Door het gecontroleerd verwijderen van de bovenste huidcellen heeft tot gevolg dat in de basaalcellenlaag in toenemende mate jonge, goed functionerende nieuwe huidcellen worden gevormd. Deze nieuwe cellen komen aan de oppervlakte en vervangen geleidelijk de oude /weggehaalde cellen.

Voor wie is Microdermabrasie geschikt?

Micro-Needling:

Een effective anti-aging behandeling voor wie echt en snel resultaat zoekt.

Wat is Micro-Needling?

Micro- Needling is een behoedzame anti-aging behandeling. Eerst bereiden we de huid voor, daarna wordt er met steriel verpakte, flexibele naaldplaten gewerkt. De fijne naalden perforeren doelgericht, kort en gelijkmatig de bovenste huidlaag en zorgen voor een optimale opname van het werkstofconcentraat hyaluron. Tegelijkertijd wordt de doorbloeding in de huid gestimuleerd waardoor de natuurlijke huid regeneratie wordt geactiveerd. Wat we eigenlijk zeggen tegen de huid, werk met mij samen!!

Voor wie is Micro-Needling?

Doctor Babor

Luxe verzorging voor alomvattende anti-aging werking met zeldzame, uitmuntende werkstoffen uit de diepzee. Voor zichtbare resultaten. Cellen blijven langer jong en aanwezige ouderdomsverschijnselen zoals lijnen en rimpeltjes worden gereduceerd. De huidcellen worden beschermt tegen stress en vrije radicalen en optimaliseert de celregeneratie. Het weefsel wordt verstevigt en het bespoedigt de huidvernieuwing de rimpeldiepte wordt aanzienlijk gereduceerd en de contouren zijn duidelijk zichtbaar.