Anti-aging behandelingen


Grand Cru behandeling

Exclusieve behandeling met kostbare rozenwerkstoffen. Zorgt voor een onmiddellijke reductie van de rimperdiepte, geeft de huid een gelijkmatige en jeugdige stralende teint. Beschermt de huid tegen vrije radicalen en gaat zodoende vroegtijdige door het milieu ontstane huidveroudering tegen.

HSR - Lifting

Vanaf 40 begint de huid duidelijk aan elasticiteit en spankracht te verliezen. Genetisch en door het milieu veroorzaakt kunnen de meest verschillende soorten rimpels zich ingraven en de huid er ouder laten uitzien. Met HSR-lifting kunnen we alle soorten rimpels op effectieve wijze reduceren en het verlies aan spankracht zichtbaar tegengaan.

Reversive

Deze behandeling wordt uitgevoerd met de effectieve anti-aging serie Reversive met het innovatieve Re Youth Complex. De huid krijgt haar individuele jeugdige uitstraling en lichtkracht terug. De cel activiteit en cel vitaliteit wordt ondersteund door de bescherming van de telomeren en activering van het levensverlengende gen.

Sea Creation

Luxe verzorging voor alomvattende anti-aging werking met zeldzame, uitmuntende werkstoffen uit de diepzee. Voor zichtbare resultaten. Cellen blijven langer jong en aanwezige ouderdomsverschijnselen zoals lijnen en rimpeltjes worden gereduceerd. De huidcellen worden beschermt tegen stress en vrije radicalen en optimaliseert de celregeneratie. Het weefsel wordt verstevigt en het bespoedigt de huidvernieuwing de rimpeldiepte wordt aanzienlijk gereduceerd en de contouren zijn duidelijk zichtbaar.

Skinfirmor

Een proffesionele behandeling voor het reduceren van rimpels in het gebied rond de mond de ogen en het voorhoofd.

Hoe gaat de Skinfirmor te werk?

De Skinfirmor RF werkt met een monopolaire radiofrequentie van 4 MHz en is daarom optimaal geschikt voor lokale toepassingen op het gezicht.

Het gebruik van radiofrequentie heeft zijn oorsprong in de geneeskunde en wordt beschouwd als een stimulans voor cel vernieuwing en collageensynthese.

De energie van de radiofrequentie word met een speciale elektrode tot diep in de huid geleid, zo bereikt de radiofrequentie de lederhuid, waar deze de watermoleculen in het weefsel laat trillen. Door deze warmte word het weefsel opgewarmd tot 41 graden Celsius, wat als zeer aangenaam wordt ervaren. En deze warmte voldoende is om het eigen regeneratiemechanismen van de huid en de nieuwe vorming van collageen en elastine te bevorderen.

Als resultaat ervaar je een stevige huid en glad gemaakte rimpels. Voor het beste resultaat is een kuur aangeraden. (4 a 6 behandelingen)