The Expert Experience


Elke mens is anders – en elke huid!

Gelaatsbehandelingen afgestemd op uw huidtype en de behoefte van uw huid met de producten van de serie skinovage.
In deze behandelingen verwennen we uw huid met een diepte reiniging, voorbereidend masker, hoog geconcentreerde ampul, en de unieke effective touch massage, masker, afsluitende dag/ nacht verzorging. En eventueel naar eigen behoefte een touch-up Age-ID make-up.

Micro-Needling:

Een effective anti-aging behandeling voor wie echt en snel resultaat zoekt.

Wat is Micro-Needling?

Micro- Needling is een behoedzame anti-aging behandeling. Eerst bereiden we de huid voor, daarna wordt er met steriel verpakte, flexibele naaldplaten gewerkt. De fijne naalden perforeren doelgericht, kort en gelijkmatig de bovenste huidlaag en zorgen voor een optimale opname van het werkstofconcentraat hyaluron. Tegelijkertijd wordt de doorbloeding in de huid gestimuleerd waardoor de natuurlijke huid regeneratie wordt geactiveerd. Wat we eigenlijk zeggen tegen de huid, werk met mij samen!!

Voor wie is Micro-Needling?

Microderma­brasie

Wat is microdermabrasie?

Bij de cosmetische microdermabrasie gaat het om het gecontroleerd, mechanisch verwijderen van de bovenste hoorncellen. Ool wel een intensieve huidpeeling genoemd.

 

Hoe werkt het precies?

Met strijkende bewegingen ga ik met een handstuk over de huid heen. Dit handstuk zuigt vacuüm op de huid waardoor de doorbloeding gestimuleerd wordt, en tegelijkertijd worden er fijne kristallen op de huid gevoerd waardoor de huidcellen worden verwijderd. Door het gecontroleerd verwijderen van de bovenste huidcellen heeft tot gevolg dat in de basaalcellenlaag in toenemende mate jonge, goed functionerende nieuwe huidcellen worden gevormd. Deze nieuwe cellen komen aan de oppervlakte en vervangen geleidelijk de oude /weggehaalde cellen.

Voor wie is Microdermabrasie geschikt?

Skinfirmor

Een proffesionele behandeling voor het reduceren van rimpels in het gebied rond de mond de ogen en het voorhoofd.

Hoe gaat de Skinfirmor te werk?

De Skinfirmor RF werkt met een monopolaire radiofrequentie van 4 MHz en is daarom optimaal geschikt voor lokale toepassingen op het gezicht.

Het gebruik van radiofrequentie heeft zijn oorsprong in de geneeskunde en wordt beschouwd als een stimulans voor cel vernieuwing en collageensynthese.

De energie van de radiofrequentie word met een speciale elektrode tot diep in de huid geleid, zo bereikt de radiofrequentie de lederhuid, waar deze de watermoleculen in het weefsel laat trillen. Door deze warmte word het weefsel opgewarmd tot 41 graden Celsius, wat als zeer aangenaam wordt ervaren. En deze warmte voldoende is om het eigen regeneratiemechanismen van de huid en de nieuwe vorming van collageen en elastine te bevorderen.

Als resultaat ervaar je een stevige huid en glad gemaakte rimpels. Voor het beste resultaat is een kuur aangeraden. (4 a 6 behandelingen)

Derma Visualizer

Verzorgt u uw huid goed?

Doe nu een huidanalyse, en ontdek waar u huid behoefte aan heeft.

Wat is Derma Visualizer?

Advies en analyse zijn de basis van elke cosmetische behandeling en verzorgingsaanbeveling. Met de Hightech huidanalyse Babor derma Visualizer kan ik in de diepte van de huid kijken om te zien hoe het eruit ziet. De Derma Visualizer is een hoge resolutie camera die met een 80-voudige zoom een vergroot beeld geeft van je huid.

Wat word er gemeten?

Met de Derma Visualizer kunnen de volgende waarden worden gemeten.