Doctor Babor Pro


100% individueel door precisie en perfectie.

Doctor Babor PRO is de eerste huidverzorging die zo hoog werkzaam is, dat ze uitsluitend verkrijgbaar is via speciaal opgeleide experts. De nauwkeurige werkstoffen van alle DOCTOR BABOR PRO producten- in het bijzonder de fruitzuurpeelings- kunnen alleen dan maximale resultaten bereiken.

Een nieuwe lijn binnen Babor. Ontwikkeld door experts voor experts!!

De hoogste werkzaamheid.

Één werkstof in zijn optimale werking passend bij het probleem.

Zonder geur en kleurstoffen.

Kuur behandelingen of losse behandelingen.

Hoezo de afzonderlijke werkstoffen?

Voor wie??

Deze lijn is geschikt voor iedereen die op zoek is naar de ultieme huidverzorging, een nog directere aanpak van probleemhuiden of juist verder wil komen op het gebied van anti-aging.

TheraPRO Treatment.

Als kuurtoepassing of afzonderlijke behandeling: de werkstoffen van fruitzuren tot EGF, ondersteunen de vernieuwing en regeneratie van de huid om haar intensief te verstrakken en glad te maken. 

DOCTOR BABOR PRO verzorging voor thuis.

Met uw voor u persoonlijk samengesteld verzorgingsprogramma voor thuis. 100% afgestemd op uw huidbehoefte, intensiveert u de behandelingsresultaten. 

TheraPRO Peels.

Wat zijn AHA Peelings?

AHA peelings behoren tot de zogenaamde chemische peelings en zetten als hoofdbestanddelen alfa Hydroxy zuren (AHA) van natuurlijke oorsprong in, zoals melk-, wijn-,citroen-, appel- en glycolzuur. Aangebracht op de huid maken deze fruitzuren de kitsubstantie tussen de hoorncellen los, waardoor de huidstructuur losser wordt. Afhankelijk van de gebruikte peeling- en toepassingsintensiteit kunnen de hoorncellen op verschillende diepten worden verwijderd.

TheraPRO CE Treatment

Voor elke belaste huid die regenaratie nodig heeft. Deze behandeling zorgt voor stabilisering van de huidbeschermingsbarriere. Daardoor ontstaat een gezond ogende, soepele huid. Deze behandeling is bijvoorbeeld in te zetten als aansluiting aan een AHA Peeling- of microdermabrasie-kuur. 

TheraPRO EGF Treatment

Deze bijzondere behandeling maakt de huid glad en verfijnt de huidstructuur en geeft stevigheid aan de huid. Het is geschikt voor elke huid met behoefte aan regeneratie, en zichtbare ouderdomsverschijnselen, gedeeltelijk met verlies aan volume.

TheraPRO C Treatment

Dit is de perfecte behandeling voor het verstevigen van de huid, de huid krijgt onmiddellijk zijn spankracht terug. Het reduceert de rimpels en beschermt tegelijkertijd tegen oxidatieve beschadiging en geeft de huid haar gelijkmatige teint terug. Het is geschikt voor elke veeleisende huid met ouderdomsverschijnselen zoals rimpels, verlies aan spankracht en elasticiteit. Een vermoeide huid met gebrek aan uitstraling en een onregelmatige huidskleur. 

TheraPRO Peel

De proffessionele DOCTOR BABOR PRO fruitzuurbehandelingen (Thera PRO peels) zetten in op blijvende resultaten. Uiterst effectief en zonder de huid onnodig te belasten of te stressen, zetten de TheraPRO AHA peels een uitgebreide, intensieve, regenererende activiteit van de huid in gang.